Oulussa meillä ei ole vielä omaa korjaamoa, mutta voit katsoa yhteistyökumppanien tietoja osoitteesta www.fixus.fi

Fixun autoilijan valinta!

Liikkeemme valikoimasta löydät varaosat ja tarvikkeet kaikkiin merkkeihin. Tuotemerkkeinä tunnetuimmat ensiasennuslaatua vastaavat osat. Laajasta työkaluvalikoimastamme työkalut niin ammatti- kuin harrastelukäyttöön. Asiantunteva henkilöstömme palvelee teitä mielellään kaikissa varaosiin liittyvissä asioissa.

Ajankohtaista

Fixus yhteistyössä Top Gear Suomi -ohjelman kanssa

Se on vihdoin täällä – legendaarinen Top Gear -ohjelma saapuu nimittäin vihdoin Suomeen! Top Gear Suomi on autojen ja autoilun maailmaan sijoittuva koko perheen viihdeohjelma, jossa Ismo Leikola, Teemu Selänne ja Christoffer Strandberg kisaavat erilaisissa autoiluun liittyvissä haasteissa selvittääkseen, kuka heistä on kovin autoilija.

Mittaa toisistaan ja toistensa ajotaidoista, autovalinnoista ja autotietoudesta otetaan muun muassa klassisilla teiniautoilla, uusilla city-maastureilla ja näyttävillä superautoilla. Kiperiltä ja yllättäviltä tilanteilta ei vältytä, kun kolmikko laittaa kaiken maailman menopelejä testiin kaupungissa, metsässä, maanteillä ja merellä. Top Gear Suomessa nähdään myös klassinen Star in a Car-osuus, jossa julkkisvieraat pääsevät ajamaan kierroksen Top Gear -ajoradalla. Kauden päätteeksi selviää, kuka oli kauden nopein kuski.

Ohjelma toteutetaan yhteistyössä Fixuksen kanssa ja ”perinteisten” katkotunniste-elementtien lisäksi Fixus on mukana ohjelman sisällössä, mutta ei kaikilta osin ehkä sillä ilmeisimmällä tavalla – seuraamalla sarjaa näet miten!
Top Gear Suomi alkaa Nelosella ja Ruudussa helmikuussa 2024.

Osoite:

Fixus Center Oulu
Oritkarintie 6
90400 Oulu

Avoinna:

Ark. 8.00 – 16.30

Sosiaalinen media:

Raskaan ammattilaisen varaosat hyllystä!

Raskaankaluston varaosat ja lisävarusteet kuorma-ja linja-autoihin sekä perävaunuihin. Tarjoamme varaosat useille merkeille, kuten esimerkiksi MAN, Mercedes-Benz, DAF, Volvo, Scania, Renault ja Iveco, sekä linja-autoihin ja perävaunuihin

Oulun varastosta löytyy paikan päältä laaja valikoima laadukkaita tuotteita tunnetuilta valmistajilta. Liike sijaitsee Oritkarissa hyvien kulkuyhteyksien varrella ja pihalla on tilaa kääntyä isommallakin yhdistelmällä.

Akut ja akkutarvikkeet, Alustan osat, Auton sähköosat, Jarrun osat, Jäähdytysjärjestelmien osat, Korin osat, Kuormankäsittelylaitteet, Lisävarusteet, Moottorin osat, Perävaunujen alustarakenneratkaisut, Polttoainejärjestelmien osat, Renkaat ja vanteet, Voimansiirron osat, Yleistarvikkeet

Tuotemerkkejä mm.Bawer, Bosch, Beral, Continental, Domar, Exide, Fleetguard, Hengst, Hydroleduc, Jost, K27, Knorr-Bremse, Neste, Meritor, Phoenix, Sachs, Tav, Wabco, ZF.

Ajankohtaista

Olemme kasvattaneet varastojamme entisestään. Ammattilaisen varaosat suoraan hyllystä!

Osoite:

Fixus Center Oulu
Oritkarintie 6
90400 Oulu

Avoinna:

Ark. 8.00 – 16.30

Sosiaalinen media:

Galleria

Ota yhteyttä Oulu

Osoite:

Fixus Center Oulu
Oritkarintie 6
90400 Oulu

Avoinna:

Ark. 8.00 – 16.30

Puhelin:

Myymälä: 010 650 7019
Raskas kalusto: 010 6507 012

Sähköposti:

Myymälä: myynti@fixus-oulu.fi
Raskas kalusto: raskaskalusto@fixus-oulu.fi