Fixus Center
Oulu

Fixus Center Oulu on palveleva varaosaliike Oritkarissa. Myymälän valikoimasta löydät kattavan valikoiman varaosia, tarvikkeita ja työkaluja. Asiantunteva henkilökuntamme palvelee teitä mielellään teitä kaikissa työkaluihin ja varaosiin liittyvissä asioissa.

Autoalan ammattilaisille tarjoamme kaikki autokorjaamon tarvitsemat palvelut ja työkalut, autoerikoistyökalut, nosturit, ilmastointihuoltolaitteet, diagnostiikkalaitteet ja ohjelmistot, kylmäaineet, öljyt ja kemikaalit. Kysy lisää myyjiltämme.

Oulussa meillä ei ole vielä omaa korjaamoa, mutta voit katsoa yhteistyökumppanien tietoja osoitteesta www.fixus.fi

Fixun autoilijan valinta!

Liikkeemme valikoimasta löydät varaosat ja tarvikkeet kaikkiin merkkeihin. Tuotemerkkeinä tunnetuimmat ensiasennuslaatua vastaavat osat. Laajasta työkaluvalikoimastamme työkalut niin ammatti- kuin harrastelukäyttöön. Asiantunteva henkilöstömme palvelee teitä mielellään kaikissa varaosiin liittyvissä asioissa.

Osoite:

Fixus Center Oulu
Oritkarintie 6
90400 Oulu

Avoinna:

Ark. 8.00 – 16.30

Ota yhteyttä myymälään:

myynti@fixus-oulu.fi
010 650 7019

Raskaan ammattilaisen varaosat hyllystä!

Raskaankaluston varaosat ja lisävarusteet kuorma-ja linja-autoihin sekä perävaunuihin. Tarjoamme varaosat useille merkeille, kuten esimerkiksi MAN, Mercedes-Benz, DAF, Volvo, Scania, Renault ja Iveco, sekä linja-autoihin ja perävaunuihin

Oulun varastosta löytyy paikan päältä laaja valikoima laadukkaita tuotteita tunnetuilta valmistajilta. Liike sijaitsee Oritkarissa hyvien kulkuyhteyksien varrella ja pihalla on tilaa kääntyä isommallakin yhdistelmällä.

Akut ja akkutarvikkeet, Alustan osat, Auton sähköosat, Jarrun osat, Jäähdytysjärjestelmien osat, Korin osat, Kuormankäsittelylaitteet, Lisävarusteet, Moottorin osat, Perävaunujen alustarakenneratkaisut, Polttoainejärjestelmien osat, Renkaat ja vanteet, Voimansiirron osat, Yleistarvikkeet

Tuotemerkkejä mm.Bawer, Bosch, Beral, Continental, Domar, Exide, Fleetguard, Hengst, Hydroleduc, Jost, K27, Knorr-Bremse, Neste, Meritor, Phoenix, Sachs, Tav, Wabco, ZF.

Ajankohtaista

Olemme kasvattaneet varastojamme entisestään. Ammattilaisen varaosat suoraan hyllystä!

Osoite:

Fixus Center Oulu
Oritkarintie 6
90400 Oulu

Avoinna:

Ark. 8.00 – 16.30

Sosiaalinen media:

Galleria

Ota yhteyttä Oulu

Osoite:

Fixus Center Oulu
Oritkarintie 6
90400 Oulu

Avoinna:

Ark. 8.00 – 16.30

Puhelin:

Myymälä: 010 650 7019
Raskas kalusto: 010 6507 012

Sähköposti:

Myymälä: myynti@fixus-oulu.fi
Raskas kalusto: raskaskalusto@fixus-oulu.fi